Van en naar de luchthaven met de taxi

Luchthavenvervoer van het Gooi naar alle luchthavens in Nederland en Europa Taxi Mediastad zorgt ervoor dat u, met het juiste vervoer, op het gewenste tijdstip en voordelig wordt vervoerd naar uw eindbestemming. Wij verzorgen het vervoer voor u van deur tot deur zodat uw vakantie of zakenreis onbezorgd kan beginnen. Geen gesleep met koffers, geen hoge parkeerkosten op de luchthaven, maar de persoonlijke service van een vakkundig en vriendelijk chauffeur.

Voordelige tarieven, comfortabel en uitstekende service.

Met Taxi Mediastad reist u in een comfortabel en een schoon personenauto of taxibusje. Onze auto’s hebben voldoende been- en bagageruimte. Taxi Mediastad zal u ophalen of brengen bij de vertrekhallen of bij het meetingpoint op de luchthavens. Wanneer u kiest voor Taxi Mediastad voor luchthavenvervoer staat er al een taxi op u te wachten en wordt u 10 á 15 minuten na landing gebeld door één van onze chauffeurs. Heeft u last van vertraging met uw vlucht? Geen probleem, de chauffeurs van Taxi Mediastad controleren altijd de aankomsttijden van de vluchten.

Luchthavenvervoer voor een groep

Bent u van plan met meerdere personen te reizen, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over taxibusjes, waarmee wij ook groepen comfortabel naar alle luchthavens kunnen brengen. Deze ruime taxibussen bieden voldoende plaats voor al uw bagage.

24 uur per dag, 7 dagen per week

U kunt uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf ieder adres in de regio Hilversum, Bussum, Naarden, Hilversumse Meent, Laren, Blaricum, Huizen, Eemnes, Baarn, Soest, Lage Vuursche, Maartensdijk, Loosdrecht, Kortenhoef, ‘s Graveland, Ankeveen, Weesp, Nederhorst den Berg, Weesp, Muiden, Muiderberg, Loenen aan de Vecht, Baambrugge en Vreeland bellen met onze taxicentrale.

Overige luchthavens

Naast Schiphol rijdt Taxi Mediastad ook naar diverse andere luchthavens in binnen- en buitenland. Reserveer uw taxi en voorkom verassingen achteraf! Mocht u naar een ander luchthaven willen, vraag dan een offerte aan om te bekijken wat Taxi Mediastad voor u kan betekenen.

Bel 035-234 0000, mail ons op info@taximediastad.nl of reserveer online

Taxi Mediastad

CONTACT

  035 234 0000

  06 36 343 343

  info@taximediastad.nl

BETAALMETHODEN

In onze taxi’s kunt betalen met pin,           credit card en contant

Google maps

Taxi Mediastad

Taxi Mediastad